Werken bij PinkRoccade Cloud Solutions

Onze mensen maken het verschil. Daarom doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren.

We’ve got your back

Dat is onze belofte aan klanten. En niet alleen onze klanten kunnen altijd op ons rekenen, maar dit geldt ook zeker voor collega’s onderling. We staan altijd voor elkaar klaar.

Teamspirit en positieve energie

We werken in hechte teams. Je stroopt je mouwen op om de gestelde doelen te behalen en mee te bouwen aan het beste resultaat. Samenwerken is voor ons heel belangrijk.

Vrijheid en ondernemen

Werken bij PinkRoccade Cloud Solutions betekent veel ruimte voor eigen initiatieven, veel verantwoordelijkheid en jezelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen. Jouw ambities zijn hierin leidend. Ook krijg je veel vrijheid bij het indelen van jouw werktijden en een goede balans tussen werken op kantoor en thuis.

LOL

Samen hard werken lukt alleen als je ook samen lol hebt. Zo zijn we soms extra vroeg op kantoor voor een lekker ontbijt, gaan we de strijd met elkaar aan in de pubquiz of tijdens een van de game-events en kijken we elk jaar weer uit naar de barbecue. Ook successen vieren we samen. Dit wordt allemaal georganiseerd door onze eigen LOL-commissie.

Collega’s vertellen

Waarom je bij ons wilt werken? Deze collega’s vertellen het jou!

Een aantal van onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hieronder hebben we een aantal vacatures uitgelicht.
Staat jouw ideale vacature er niet bij? Bekijk al onze openstaande vacatures via onderstaande button of  stuur ons een open sollicitatie.

PinkRoccade Cloud Solutions
Technisch Applicatiebeheerder

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, monitoren, en optimaliseren van onze applicaties en systemen. Je helpt bij het onderhouden en verbeteren van onze bestaande softwarecomponenten en technologieën. Dit draagt dagelijks bij aan de verdere ontwikkeling van een efficiënte infrastructuur.

PinkRoccade Cloud Solutions
Junior Cloud Solution Architect

Als Junior Cloud Solution Architect werk je aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogbeschikbare cloudoplossingen. Je krijgt de kans om je te verdiepen in de nieuwste technologieën terwijl je samenwerkt met ervaren collega’s om klantgerichte oplossingen te bieden.

PinkRoccade Cloud Solutions
Open sollicatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Heb jij zin om bij PinkRoccade Cloud Solutions de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer via onderstaande knop en laat ons weten waar jij op zoek naar bent. Samen kijken we dan of we een match kunnen vinden.

PinkRoccade Cloud Solutions
Product Owner Cloud Innovaties

Als Product Owner speel je een cruciale rol in het adviseren, ontwikkelen en implementeren van innovatieve cloudoplossingen. Je bent in staat om de behoeften en wensen van klanten te vertalen naar toekomstbestendige oplossingen die waarde toevoegen. Ook krijg je alle ruimte om eigen toepasbare oplossingen te initiëren.

PinkRoccade Cloud Solutions
Pré-sales Consultant

Als Pré-sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het salesteam bij het identificeren van kansen en het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van cloudoplossingen en IT-infrastructuur die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. Je zult nauw samenwerken met zowel het salesteam als onze technische specialisten om ervoor te zorgen dat we de beste oplossingen bieden en een uitstekende klantervaring garanderen.

PinkRoccade Cloud Solutions
HR-adviseur

Als HR-adviseur ondersteun en adviseer je het MT bij HR-vraagstukken die uiteenlopen van operationeel tot strategisch. Je raakt alle onderdelen van het HR-domein en werkt samen met recruitment om potentiële collega’s te enthousiasmeren. Daarnaast heb je meerdere vakgenoten binnen PinkRoccade Healthcare waarmee je kan sparren over HR-vraagstukken.