Onze aanpak

Met 75 specialisten werken we elke dag samen met onze klanten om het beste resultaat te bereiken voor alle gebruikers van mission critical applicaties.

In ons dagelijkse werk staan de volgende waarden altijd centraal:

Onze wortels liggen in de zorg

Onze wortels liggen in de zorg en daar zijn we trots op. Al meer dan 50 jaar brengen we stabiliteit en betrouwbaarheid in een branche waarin dit essentieel is. Deze basis combineren we met passie voor ons vakgebied en diepgaande kennis van cloud en managed solutions voor mission critical applicaties. Zo ontzorgen we onze klanten: binnen én buiten de zorg 

We zijn vanzelfsprekend betrouwbaar

Betrouwbaarheid lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar voor ons is het de basis van onze dienstverlening. Wanneer het gaat om jouw meest belangrijke applicatie is uitval geen optie. Daar staan we voor, 24/7. We garanderen continuïteit en beschikbaarheid van infrastructuur en applicaties. Zo zijn data altijd veilig en snel beschikbaar. 

We zijn een betrokken partner voor onze klanten

Voor onze klanten zijn we het liefst een betrokken partner. Elkaar kennen, elkaar vertrouwen en elkaar begrijpen. Zo werken we het prettigst en leveren we de beste prestaties. Echt samenwerken. Vanuit dat vertrouwen voeren we het beheer en denken we scherp mee over de uitdagingen van jouw organisatie.

We helpen organisaties met innovatie vooruit

In een samenleving die snel verandert, veranderen ook de wensen en eisen die mensen stellen aan organisaties en IT. Stilstand is dan al snel achteruitgang. Dat geldt voor ons en voor onze klanten. We helpen onze klanten om te optimaliseren en te vernieuwen. Want, de wereld van morgen komt alleen dichterbij door samen door te pakken en het écht te gaan doen.     

Gebruikersgroep Techniek

Samen innoveren voor de zorg

Wij geloven in co-creatie. Door het beste uit verschillende mensen en organisaties te halen, bereiken we samen het beste resultaat. Steeds meer ziekenhuizen in Nederland maken deel uit van onze Gebruikersgroep Techniek. Samen bepalen we welke nieuwe innovatieve oplossingen rondom het EPD HiX we bovenaan onze roadmap zetten. In deze samenstelling wisselen we ook best practices uit en spelen we in op actuele en relevante onderwerpen. Hierbij is juist níet de technologie leidend, maar de actuele vraagstukken vanuit ziekenhuizen.