Multicloud solutions

De cloud is niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Maar elke applicatie en organisatie is anders. Dat betekent dat er dus ook niet één perfecte oplossing is. Ga je voor een public cloud, zoals Microsoft Azure, onze speciaal voor de zorg ontwikkelde Pink Private Cloud of laat je jouw servers liever on premise staan? Steeds vaker zien we een combinatie hiervan. Wij denken met je mee over de juiste (hybride) cloudstrategie, een vloeiende implementatie en het (remote) beheer daarna.

Pink Private Cloud

De Pink Private Cloud is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Dat betekent dat we continu nadenken over de hoogste beschikbaarheid en uitgebreide securitymaatregelen. De omgeving is verdeeld over twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland en de infrastructuur is in elk datacenter volledig redundant uitgevoerd. Dat betekent dat in het geval van uitval van één datacenter, dit volledig kan worden overgenomen door het andere datacenter. Je kiest zelf in welke mate je ontzorgd wilt worden: op de infrastructuur (IaaS), tot en met het platform (PaaS) of tot aan de applicatie (SaaS).

Public cloud Azure

De public cloud wordt steeds vaker een interessante mogelijkheid, ook voor (delen van) mission critical applicaties. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw applicatie onder te brengen in de public cloud van Microsoft: Azure. Je kiest zelf in welke mate je ontzorgd wilt worden: op de infrastructuur (Iaas), tot en met ons eigen containerplatform dat gebaseerd is op Kubernetes Services (Paas) of tot en met de applicatie (SaaS). Dankzij onze unieke aanpak profiteer je van de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud, gecombineerd met de hoge beveiligingseisen die we stellen aan onze Pink Private Cloud.

On premise

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw organisatie een (deel van) een mission critical applicatie liever on premise laat draaien in plaats van in de cloud. Ook dat is voor ons geen enkel probleem. We helpen je graag met het remote beheer van de infrastructuur en het technisch applicatiebeheer.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773