Managed GLIMS

Het laboratorium informatiesysteem (LIS) is een van de belangrijkste applicaties van een laboratorium om alle activiteiten efficiënt uit te voeren. GLIMS van CliniSys | MIPS is een van de meest gebruikte systemen in Europa. Al jarenlang ondersteunen wij een groot aantal Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria met de hosting en het beheer van GLIMS.

Als alles draait om zorg voor mensen is uitval nooit een optie. Daar staan we voor, 24/7. Want betrouwbaarheid lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor ons is het de basis van onze dienstverlening.

Applicatiebeheer GLIMS

De continuïteit en stabiliteit van GLIMS is belangrijk. De applicatie moet 24/7 beschikbaar zijn. Daarbij is gegevensuitwisseling met externe systemen, zoals het EPD, essentieel en complex. Wij zorgen dat GLIMS de hele dag beschikbaar is, inclusief de koppeling met het EPD. We monitoren het besturingssysteem, de databases van GLIMS (en CyberLab en CyberTrack) en letten erop dat deze optimaal presteren. Back-ups en het beheer en de beschikbaarheid van diverse koppelingen nemen wij ook over. Daarnaast kunnen we je ontzorgen in het functioneel beheer van GLIMS.

Applicatiehosting GLIMS

Wil je volledig ontzorgd worden en geen omkijken meer hebben naar de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van GLIMS? Kies dan voor applicatiehosting, waarbij wij je een hoop werk uit handen nemen. Onze specialisten staan 24/7 voor je klaar. We denken met je mee in de beste configuratie en breiden ons applicatiebeheer uit met het technisch beheer van de infrastructuur. Onze Pink Private Cloud is speciaal ontworpen voor de zorg en veel ziekenhuizen en laboratoria maken hier al jarenlang gebruik van.

Databasebeheer GLIMS

Het is belangrijk dat de database van GLIMS optimaal is ingericht, continu wordt bewaakt en goed onderhouden. De performance en integriteit van de database spelen hierin een belangrijke rol. Om te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van GLIMS, helpen wij u met het specialistisch beheer en onderhoud van de GLIMS-databases.

Infrastructuurbeheer GLIMS

Het beheer en onderhoud van de infrastructuur voor GLIMS vraagt om specialistische kennis en ervaring op het gebied van monitoring, patches, connectiviteit, security en back-ups. Voor een groot aantal ziekenhuizen verzorgen wij het beheer van infrastructuur, in onze eigen private cloud en binnen het ziekenhuis zelf. Ook denken we graag mee in het architectuurontwerp voor jouw organisatie.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773