Thema

Continuïteit & performance

De zorg voor mensen gaat dag en nacht door. Als zorgmedewerker is toegang tot persoonsgebonden informatie cruciaal om de juiste zorg te kunnen verlenen. Dat betekent dat je afhankelijk bent van een aantal mission critical applicaties, zoals het elektronisch patiëntendossier (EPD / ECD) of het laboratoriuminformatiesysteem (LIS).

Dit levert mogelijk een aantal uitdagingen op voor jouw IT-afdeling. Want hoe zorg je ervoor dat continuïteit en performance van deze belangrijke applicaties gewaarborgd blijft? Hoe houd je de snelheid van nieuwe ontwikkelingen bij? En welke manier kies je om invulling te geven aan voldoende capaciteit en specialistische kennis?

De laatste ontwikkelingen

performance monitoring tool uitgelicht
ohcc uitgelicht

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief – speciaal voor ziekenhuizen – en ontvang exclusieve content, speciaal samengesteld op basis van jouw interesses. Lees het laatste nieuws, krijg updates over nieuwe diensten en ontvang als eerste informatie over onze evenementen.

Geen titel(Vereist)

* Verplicht veld. Geen zorgen: jouw gegevens zijn veilig. We sturen alleen een bericht als we informatie voor je hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.