SaaS experience

Waar het vroeger heel gebruikelijk was om voor belangrijke applicaties servers on premise te installeren, zien we naast een beweging naar de cloud ook de vraag naar Software as a Service (SaaS) toenemen. De instapkosten zijn lager, eindgebruikers kunnen eenvoudig via internet bij de applicatie, het is mogelijk om sneller en eenvoudiger software-updates door te voeren en dan hebben we het nog niet over het schaalbaarheidsvoordeel gehad.

Ook al is jouw applicatie (nog) niet geschikt om volledig als SaaS uit te voeren, zijn er wel diverse mogelijkheden om de bovengenoemde voordelen te realiseren voor jouw klanten. En dat noemen wij de ‘SaaS experience’.

Werkplekintegratie: applicatie bereikbaar in één klik

Een traditionele applicatie ombouwen naar een cloudapplicatie doe je niet in een dag. Maar tot die tijd is het wel mogelijk om (een deel van) jouw applicatie eenvoudig aan te bieden op een werkplek van een eindgebruiker, zodat deze in één klik jouw applicatie kan starten, net als andere applicaties die geïnstalleerd staan op een desktop of mobiel device.

Maar dit terwijl de applicatie eigenlijk op een server op een andere locatie draait. Afhankelijk van de applicatie en het gebruikte besturingssysteem zijn er verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag om jouw applicatie met één klik bereikbaar te maken.

Applicatiebeheer

De continuïteit en stabiliteit van jouw applicatie zijn belangrijk voor jouw eindgebruikers. Goed technisch applicatiebeheer draagt bij aan een veilige en stabiele applicatie, maar vraagt ook veel tijd, resources en focus. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je overweegt om hierin ondersteund te worden. Applicatiebeheer is namelijk een van onze kerntaken.

Wij monitoren continu alle omgevingen, beheren en onderhouden de databases, voeren wijzigingen door in de diverse omgevingen en installeren releases en patches voor eindgebruikers. Ook back-ups en het beheer en de beschikbaarheid van diverse koppelingen kunnen wij overnemen.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773