Cloud connectivity

In een wereld waar de cloud niet meer weg te denken is, krijg je onvermijdelijk te maken met cloud connectivity. Verbindingen zijn namelijk essentieel om veilig toegang te krijgen tot applicaties of om een hybride cloudomgeving te realiseren waarin meerdere cloudomgevingen met elkaar worden verbonden en informatie veilig wordt uitgewisseld. Wij realiseren een veilige toegang tot applicaties via internet en kunnen je helpen met een veilige koppeling tussen verschillende cloudomgevingen.

Applicatietoegang via internet

Ontwikkelt jouw organisatie applicaties die bereikbaar moeten zijn via internet? Denk bijvoorbeeld aan een klant-, cliënt-, of patiëntportaal? Als je dit op een veilige manier wilt realiseren voor eindgebruikers, heb je veel meer nodig dan alleen een internetverbinding.

Zo zijn bijvoorbeeld ook actieve monitoring van al het dataverkeer, anti-DDOS, versleuteling, load balancing en onderhoud van belang. Wij helpen je graag om jouw applicatie op een veilige manier beschikbaar te maken via internet.

Veilige koppeling tussen cloudomgevingen

De cloud kent talloze mogelijkheden en toepassingen. Zo kun je ervoor kiezen om diverse cloudomgevingen in te zetten om efficiënt gebruik te kunnen maken van de verschillende clouds en resources. Bijvoorbeeld door je frontend vanuit de public cloud aan te bieden en je backend vanuit de Pink Private Cloud. Via onze cloud exchange realiseren we een veilige, schaalbare en gegarandeerde verbinding tussen de Pink Private Cloud datacenters en de public cloud. Dit kan voor kortlopende migratietrajecten of als permanente koppeling.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773