Thema

Security

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker in de zorg omdat we steeds meer digitaliseren en dus ook persoonsgegevens digitaal bewaren. Je moet hierbij als zorgorganisatie voldoen aan de wet- en regelgeving om de privacy van mensen te beschermen en hebt de verantwoordelijkheid om te voorkomen dat deze gegevens op straat komen te liggen. Beveiliging van patiëntgegevens en de uitwisseling hiervan wordt daarom steeds belangrijker.

Je wilt zeker weten dat je de juiste maatregelen hebt getroffen om het uitlekken van gegevens te voorkomen. Want organisaties die werken met privacygevoelige gegevens zijn immers extra interessant voor cybercriminelen. Het nemen van de juiste technologische maatregelen draagt bij aan de beveiliging van deze gegevens en het zorgvuldig omgaan met deze belangrijke data. Onze certificeringen tonen aan dat wij grote waarde hechten aan informatiebeveiliging en we helpen jouw organisatie hier graag bij.

De laatste ontwikkelingen

Security Awareness maand bij PinkRoccade Cloud Solutions
performance monitoring tool uitgelicht
ohcc uitgelicht

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief – speciaal voor ziekenhuizen – en ontvang exclusieve content, speciaal samengesteld op basis van jouw interesses. Lees het laatste nieuws, krijg updates over nieuwe diensten en ontvang als eerste informatie over onze evenementen.

Geen titel(Vereist)

* Verplicht veld. Geen zorgen: jouw gegevens zijn veilig. We sturen alleen een bericht als we informatie voor je hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.