Over PinkRoccade Cloud Solutions

WE’VE GOT YOUR BACK

Onze wortels liggen in de zorg en daar zijn we trots op. Al meer dan 50 jaar brengen we stabiliteit en betrouwbaarheid in een branche waar dit essentieel is. En betrouwbaarheid lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar voor ons is het de basis van onze dienstverlening.

Als alles draait om mensen is uitval geen optie. Daar staan we voor, 24/7. We worden gedreven om organisaties optimaal te ondersteunen met multicloud en managed solutions. We garanderen continuïteit en beschikbaarheid van infrastructuur en applicaties. Zo zijn data altijd veilig en snel toegankelijk.

En we gaan graag nog een stap verder. Want in een samenleving die snel verandert, veranderen vanzelfsprekend ook de wensen en eisen die mensen stellen aan organisaties en IT. Daarom kijken we verder dan de uitdagingen van vandaag.  ​Als partner helpen we onze klanten om te optimaliseren en te innoveren. Want de wereld van morgen komt alleen dichterbij door samen door te pakken en het écht te gaan doen.​

Na alle jaren in de zorg weten we als geen ander hoe cruciaal die vanzelfsprekende betrouwbaarheid is. En juist daarom vertrouwen tegenwoordig ook steeds meer klanten buiten de zorg op onze dienstverlening en de zekerheid die dat biedt. Logisch, want wat we in een ziekenhuis kunnen, doen we met veel plezier ook op andere plekken waar uitval nooit een optie is.

We blijven continu investeren in security

Al jaren investeren we in de beste beveiliging van onze diensten en cloud solutions. We zijn experts geworden in het aanbieden van veilige cloudoplossingen voor mission critical applicaties met de meest privacygevoelige gegevens en bedrijfsdata.

Onze certificeringen bevestigen dit: 

Onze partners

Wij geloven dat het beste resultaat ontstaat door het beste van verschillende mensen en organisaties te combineren. Daarom werken wij nauw samen met verschillende strategische IT-partners.  

Onderdeel van Total Specific Solutions

PinkRoccade Cloud Solutions is een van de zelfstandige businessunits van PinkRoccade Healthcare en onderdeel van Total Specific Solutions (TSS).

Alle organisaties van TSS zijn gespecialiseerde technologiebedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector.  

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens  

Wij vinden het ontzettend belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens die je met ons deelt. 

Ook de veiligheid van onze systemen, netwerk en producten is van grote waarde. Wil je een kwetsbaarheid melden?