Thema

Innovatie

Het wordt steeds belangrijker om mensen te betrekken bij hun eigen zorg. De (online) uitwisseling van gegevens en regionale samenwerkingen tussen ziekenhuizen, huisartsen, apotheken en andere zorgverleners zijn hierin belangrijke thema’s. Technologie is een van de manieren om hier invulling aan te kunnen geven.

Aan de andere kant staan echter ook de ontwikkelingen op IT-vlak niet stil. Denk aan nieuwe technologieën op het gebied van het beheren en verspreiden van applicaties, zoals containerisatie, DevOps en de inzet van de public cloud. Waar wil je zelf op focussen en waarin wil je ontzorgd worden? Wij helpen je hier graag mee.

De laatste ontwikkelingen

Security Awareness maand bij PinkRoccade Cloud Solutions
performance monitoring tool uitgelicht
ohcc uitgelicht

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief – speciaal voor ziekenhuizen – en ontvang exclusieve content, speciaal samengesteld op basis van jouw interesses. Lees het laatste nieuws, krijg updates over nieuwe diensten en ontvang als eerste informatie over onze evenementen.

Geen titel(Vereist)

* Verplicht veld. Geen zorgen: jouw gegevens zijn veilig. We sturen alleen een bericht als we informatie voor je hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.