Multicloud solutions

De cloud is niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Maar elke applicatie en klant is anders. Dat betekent dat er dus ook niet één perfecte oplossing is. Welke cloudoplossing zet je in voor jouw klanten? Ga je voor een public cloud zoals Microsoft Azure, of voor de krachtige Pink Private Cloud?

Wij denken met je mee over de juiste (hybride) cloudstrategie, een vloeiende implementatie en het (remote) beheer daarna. Jij kiest in welke mate je ontzorgd wilt worden: op de infrastructuur (IaaS), tot en met het platform (PaaS) of tot aan de applicatie (SaaS).

Pink Private Cloud

De Pink Private Cloud is speciaal ontwikkeld voor de zorg en sluit aan op de torenhoge eisen die in die branche aan de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van hun belangrijkste applicaties worden gesteld. Dat betekent dat we continu verbeteren en willen gaan voor de hoogste beschikbaarheid en meest uitgebreide securitymaatregelen. De Pink Private Cloud is verdeeld over twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland en de infrastructuur is in elk datacenter volledig redundant uitgevoerd. Dat betekent dat in het geval van uitval van één datacenter, dit volledig kan worden overgenomen door het andere datacenter. Als je gebruik maakt van de Pink Private Cloud profiteer je automatisch van de securitymaatregelen die wij hebben geïmplementeerd.

Public cloud Azure

De public cloud wordt steeds vaker een interessante mogelijkheid, ook voor (delen van) mission critical applicaties. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw applicatie onder te brengen in de public cloud van Microsoft: Azure. Je kiest zelf in welke mate je ontzorgd wilt worden: op de infrastructuur (Iaas), tot en met ons eigen containerplatform dat gebaseerd is op Kubernetes Services (Paas) of tot en met de applicatie (SaaS). Dankzij onze unieke aanpak profiteer je van de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud, gecombineerd met de hoge beveiligingseisen die we stellen aan onze Pink Private Cloud.

On premise

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom klanten jouw applicatie liever on premise laten draaien in plaats van in de cloud. Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

We kijken graag hoe we je kunnen helpen met het remote beheer van de infrastructuur en het technisch applicatiebeheer.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649