Thema

Efficiency

De zorg is continu in beweging. De behoefte aan zorg en de kosten voor zorg nemen toe en dat betekent dat de vraag naar efficiency toeneemt. Daarnaast verandert de rol van de IT-afdeling door actief in de te spelen op de vraag vanuit de zorg.  Dit vraagt om een slimme inzet van resources, voorspelbare kosten en om activiteiten die je niet langer zelf wilt of kunt doen uit te besteden aan specialisten.

Hierbij is het belangrijk dat je zelf de regie voert. Duidelijke afspraken over wie welke verantwoordelijkheid heeft en heldere processen en afspraken zijn hierbij noodzakelijk. En enkel betalen voor de resources die je gebruikt helpt uiteraard ook mee. Zo hou je grip en kun je sturen waar nodig.

De laatste ontwikkelingen

performance monitoring tool uitgelicht
ohcc uitgelicht

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief – speciaal voor ziekenhuizen – en ontvang exclusieve content, speciaal samengesteld op basis van jouw interesses. Lees het laatste nieuws, krijg updates over nieuwe diensten en ontvang als eerste informatie over onze evenementen.

Geen titel(Vereist)

* Verplicht veld. Geen zorgen: jouw gegevens zijn veilig. We sturen alleen een bericht als we informatie voor je hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.