Cloud connectivity

In een wereld waar de cloud niet meer weg te denken is, krijg je onvermijdelijk te maken met cloud connectivity. Verbindingen zijn namelijk essentieel om veilig toegang te krijgen tot applicaties of om een hybride cloudomgeving te realiseren waarin meerdere cloudomgevingen met elkaar worden verbonden en informatie veilig wordt uitgewisseld. Wij realiseren een veilige toegang tot applicaties via internet en kunnen je helpen met een veilige koppeling tussen verschillende cloudomgevingen.

Applicatietoegang via internet

Jouw zorgorganisatie maakt ongetwijfeld gebruik van applicaties die bereikbaar moeten zijn via internet. Denk bijvoorbeeld aan zorgverleners en patiënten die gebruik maken van het Zorgportaal voor HiX. Als je dit op een veilige manier wilt realiseren, heb je veel meer nodig dan alleen een internetverbinding. Denk bijvoorbeeld aan actieve monitoring van al het dataverkeer, anti-DDOS, versleuteling, load balancing en onderhoud. Wij helpen je graag om applicaties op een veilige manier beschikbaar te maken via internet.

Veilige koppeling tussen cloudomgevingen

De cloud kent talloze mogelijkheden en toepassingen. Dit brengt vraagstukken met zich mee om diverse cloudomgevingen veilig met elkaar te kunnen verbinden. Bijvoorbeeld als jouw organisatie in de Pink Private Cloud en (deels) in Microsoft Azure draait. Of als je besluit om een uitwijkomgeving in Azure onder te willen brengen. Via onze cloud exchange realiseren we een veilige, schaalbare en gegarandeerde verbinding tussen de Pink Private Cloud datacenters en de public cloud. Dit kan voor kortlopende migratietrajecten of als permanente koppeling.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Thijs Dingjan
Accountmanager
06 – 4339 2685

Thijs Dingjan
Accountmanager
06 – 4339 2685