We’ve got (y)our back: Ook op het gebied van security!  

Nieuws | 10 juni 2024

Bij PinkRoccade Cloud Solutions zetten wij ons in voor maximale security, niet alleen bij en voor klanten en relaties, maar ook intern! We voldoen aan diverse normen op het gebied van informatiebeveiliging en security en wij zetten graag ons beste beentje voor. Daarom zijn we gestart met onze eigen Security Awareness maand in de vorm van gamification. 

Waarom nou gamification?

Met behulp van leuke en uitdagende games, quizzen en Q&A’s leren medewerkers alles over verschillende technieken die kwaadwillenden kunnen gebruiken: 

  • Phishing-aanvallen herkennen en vermijden 
  • Het creëren van sterke wachtwoorden 
  • Veilig omgaan met gevoelige data 
  • De nieuwste cyberbedreigingen 

Door deze interactieve vorm maken we awareness een leuke uitdaging voor iedereen. We geloven dat dit de beste manier is om elkaar te motiveren om online veilig en bewust te handelen.

Samenwerken is de key
In de strijd tegen cybercriminaliteit staan we niet alleen. We werken nauw samen met onze partners en leveranciers om onze klanten en onszelf zo goed mogelijk te beschermen. 

Wil jij in jouw organisatie ook de security awareness vergroten? Wij denken graag mee hoe we deze campagne aanpak ook bij jullie kunnen implementeren! Meer weten over de mogelijkheden? Laat hieronder een reactie achter of stuur ons een DM.  

Game on! 

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Siger Lodewijks
Information Security Officer
06 – 4339 2581

Siger Lodewijks
Information Security Officer
06 – 4339 2581