PinkRoccade Cloud Solutions bouwt aan ijzersterk cybersecurity portfolio met Orange Cyberdefence

Nieuws | 19 december 2020

Elke dag worden organisaties op de proef gesteld om de kwaliteit van IT hoog te houden. In het nieuws verschijnen regelmatig berichten over cyberaanvallen, wat aantoont dat Nederlandse bedrijven kwetsbaar zijn. Daar komt bij dat organisaties die met privacygevoelige gegevens werken éxtra interessant zijn voor cybercriminelen. Hoe ga je daar als (zorg)organisatie mee om? PinkRoccade Cloud Solutions vergroot dankzij de partnership met Orange Cyberdefense haar securityportfolio en biedt zo interessante nieuwe diensten voor haar klanten.

Hoe het begon
PinkRoccade Cloud Solutions werkt al jarenlang met Orange Cyberdefense als leverancier. Zo werken de partijen al ruime tijd samen aan de dienstverlening van een uitgebreid Security Operations Center (SOC) dat standaard onderdeel is van alle diensten die geleverd worden vanuit de Pink Private Cloud van PinkRoccade Cloud Solutions.

IJzersterk cybersecurity portfolio
Onlangs is de samenwerking bezegeld in een strategisch partnership. Mark Jenster, general manager bij Orange Cyberdefense: “PinkRoccade Cloud Solutions is al jarenlang een belangrijke klant binnen onze CyberSOC dienstverlening en wij zijn verheugd dit uit te breiden naar een strategisch partnership. Wij zien in de markt dat er toenemende behoefte is aan gespecialiseerde securitydiensten en bundelen de krachten om PinkRoccade Cloud Solutions en haar klanten te beveiligen in de digitale wereld. Onze teams werken uitstekend samen en de expertise sluit goed aan waardoor de eindklant end-to-end verzekerd is van een veilige omgeving.” Joost Deckers, managing director bij PinkRoccade Cloud Solutions: “Door de kennis en diensten van PinkRoccade Cloud Solutions te combineren met die van Orange Cyberdefense zijn we in staat om een ijzersterk cybersecurityportfolio te introduceren bij onze klanten. Wij bieden klanten één aanspreekpunt en kunnen dankzij onze kennis en ervaring in hun markt een dienst op maat maken.”

Van inzicht tot signalering en respons
PinkRoccade Cloud Solutions houdt in de uitbreiding van haar portfolio rekening met alle facetten van security, van inzicht tot signalering en respons. Joost Deckers: “Zo bieden we bijvoorbeeld een security maturity assessment, waarmee we het securityniveau van een organisatie in kaart brengen. Maar denk ook aan security monitoring en een 24/7 incident respons service, waarbij er op afroep deskundige ondersteuning met internationale ervaring beschikbaar is in het geval van securityincidenten.”

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649