Jouw clouddienst in vertrouwde handen bij PinkRoccade Cloud Solutions

ISAE 3402 type II-verklaring opnieuw behaald

Nieuws | 19 mei 2022

De kwaliteit van onze dienstverlening is voor onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom is PinkRoccade Cloud Solutions continu bezig om deze kwaliteit te waarborgen en zijn we trots dat we afgelopen jaar voor de negende keer op rij de ISAE 3402 type II-verklaring mochten ontvangen, die de solide opzet en toepassing van onze beheerprocessen bevestigt.

Lonneke Westerhof, Product Owner Cloud Control bij PinkRoccade Cloud Solutions, legt uit wat het doel is van de verklaring: “Wanneer je de hosting van jouw klantomgeving uitbesteedt aan PinkRoccade Cloud Solutions, wil je graag zeker weten dat dit op een goede manier gebeurt: veilig en betrouwbaar. Door middel van de ISAE 3402 type II-verklaring tonen we aan dat we onze beheerprocessen niet alleen goed hebben ingericht én dat deze ook naar behoren werken”. Wij behaalden deze verklaring voor onze (managed) infrastructuurdienstverlening en voor de applicaties die door PinkRoccade Cloud Solutions worden beheerd.

Voor een deel van onze klanten is het noodzakelijk om bewijsvoering te hebben voor hun accountant dat de kwaliteit en beveiligingseisen van deze dienstverlening geborgd is. Lonneke Westerhof licht dit toe: “In het kader van eventuele financiële risico’s is de ISAE 3402 type II-verklaring voor een deel van onze klanten van groot belang. Een accountant geeft alleen een accountsverklaring af wanneer de klant kan aantonen dat er zekerheid geboden wordt over de borging van de processen die aan ons zijn uitbesteed. De ISAE-verklaring biedt die zekerheid”.

Wil je meer weten over de verklaring en hoe je die kunt aanvragen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of via het Self-Service Portal.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Lonneke Westerhof
Product Owner Cloud Control
06 – 4339 2805

Lonneke Westerhof
Product Owner Cloud Control
06 – 4339 2805