Energiebewuster door hardware-vernieuwing in de datacenters van PinkRoccade Cloud Solutions 

Nieuws | 27 februari 2023

Steeds vaker krijgen wij de vraag van onze klanten wat wij doen om duurzaam en energiebewuster te zijn. Omdat iedereen in deze tijden energie moet besparen, hebben wij aanpassingen gedaan in de hardware van onze Pink Private Cloud, ondergebracht in de datacenters van NorthC, om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid rond energiebesparing.

Vervanging van hardware
PinkRoccade Cloud Solutions is continu bezig met het verbeteren van onze Pink Private Cloud om onze dienstverlening nog sneller, betrouwbaarder en energiezuiniger te maken. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vervangen en bijplaatsen van apparatuur binnen de Pink Private Cloud. Daardoor hebben we onze data opslagcapaciteit en de daarbij behorende back-up opslagcapaciteit uitgebreid.

Duurzame hardware
We hebben aanpassingen gedaan aan de instellingen van de hardware. In plaats van dat ze altijd op vol vermogen draaien, en dus meer stroom verbruiken, schakelen de servers zichzelf nu terug als er minder vraag is naar rekenkracht.

We hebben hardwarecomponenten vervangen of uitgefaseerd. Al deze hardware wordt door onze partners opnieuw ingezet bij andere organisaties waardoor deze apparatuur een tweede leven krijgt.

Wat betekent deze hardware-vernieuwing voor jouw organisatie?
Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al deze operaties zonder impact voor jou en jouw klanten of medewerkers kunnen uitvoeren. Om gebruik te kunnen maken van al deze verbeteringen hoef je niks te doen: jullie dienstverlening is al omgezet!

Ben je zelf op zoek naar een partner die kan helpen bij cloud transformaties kan ondersteunen en adviseren? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649

Maarten van Hoeve
Accountmanager
06 – 4339 2649