Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en PinkRoccade Cloud Solutions: Een Succesvolle Samenwerking

Case | 6 juli 2023

Ieder jaar voert PinkRoccade Cloud Solutions een klanttevredenheidsonderzoek uit in de vorm van een enquête bij onze klanten. Dit jaar ontvingen we van één van de respondenten van Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) het rapportcijfer 10 op de vraag ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u PinkRoccade Cloud Solutions aanbeveelt aan anderen?’. Dat is iets waar we bijzonder trots op zijn. We vonden dit een mooi moment om de betreffende respondent te vragen een extra toelichting te geven bij dit cijfer. 

Onze dienstverlening aan CWZ
In 2020 stapte CWZ over van een andere externe partij naar PinkRoccade Cloud Solutions voor het technisch applicatiebeheer van het EPD HiX van ChipSoft. Daarnaast werden wij onder andere verantwoordelijk voor het hosten van de uitwijkomgeving voor HiX in onze Pink Private Cloud. In de jaren daaropvolgend is een goede samenwerking ontstaan. 

We vinden PinkRoccade Cloud Solutions een partner die meedenkt, resultaatgericht is en soms zelfs aanvoelt alsof het eigen collega’s zijn.

Peter DiksPeter Diks | Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Partnerschap met CWZ
Op de vraag ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u PinkRoccade Cloud Solutions aanbeveelt aan anderen?’ ontvingen wij een rapportcijfer 10 van Peter Diks, procesmanager bij CWZ. Wij vroegen hem waarom we van hem dit mooie cijfer mochten ontvangen. Peter vertelt hierover: “ We hebben het gevoel dat we gehoord en begrepen worden en hier serieus mee wordt omgegaan. Elke (beheer)organisatie ervaart wel eens iets dat niet goed gaat, dat is niets nieuws. Maar belangrijker is hoe men ermee omgaat. Over het algemeen worden storingen snel en adequaat opgelost en worden er maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Daarmee vinden we met PinkRoccade Cloud Solutions een partner die meedenkt, resultaatgericht is en soms zelfs aanvoelt alsof het eigen collega’s zijn. Dit bevordert de samenwerking ten positieve“. 

Onze collega Mark van der Herberg, technisch specialist bij PinkRoccade Cloud Solutions werkt veel samen met CWZ. We vroegen hem hoe hij de samenwerking met CWZ en Peter ervaart. “Met Peter stemmen wij de processen af van beide organisaties, zodat deze goed op elkaar aansluiten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en kijken hierbij altijd naar de belangen van beide partijen. In de enkele keren dat er een incident voordoet evalueren wij deze met Peter. We kijken dan samen wat we kunnen leren van het incident en wat we kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ook durven we kritisch op elkaar te zijn. We werken altijd in een fijne sfeer samen en wij zien elkaar als een echte partner. “ 

Co-creatie
Ons partnerschap met ziekenhuizen brengt veel toegevoegde waarde aan onze dienstverlening. CWZ neemt ook deel in de Gebruikersgroep techniek. Eind 2021 startte PinkRoccade Cloud Solutions een Gebruikersgroep waarin ziekenhuizen en wij actuele IT-vraagstukken in de zorg bespreken en actief nadenken over oplossingen voor deze vraagstukken, gerelateerd aan het EPD HiX. Zo draagt CWZ mede bij aan de ontwikkeling van onze dienstverlening, echte co-creatie dus. We kijken uit naar een langdurige voortzetting van de samenwerking waarbij we elke dag constructief doorwerken aan de toekomstbestendigheid van het HiX-landschap van onze klanten. 

Klanttevredenheidsonderzoek
Wij zijn blij met alle feedback die we ontvingen uit het klanttevredenheidsonderzoek. Vanuit een plan van aanpak werken we aan concrete acties om ook dit jaar weer een volgende stap te zetten in het verbeteren van onze dienstverlening en partnerschap met klanten zoals CWZ. 

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773

Rick Boonman
Accountmanager
06 – 4339 2773