Managed HiX

Binnen jouw zorgorganisatie is het elektronisch patiëntendossier een belangrijke applicatie om het zorgproces rond een patiënt optimaal te faciliteren. Al jaren ondersteunen wij zorgorganisaties bij het succesvol inzetten van het EPD HiX van ChipSoft. Dit doen we via onze multicloud solutions en managed services. Of het nu gaat om technisch applicatiebeheer of applicatiehosting van het EPD of het Zorgportaal in een private cloud, public cloud of on premise, we zorgen voor een oplossing die past bij jouw organisatie.

En hoe technisch ons werkveld ook is, het blijft mensenwerk. Onze mensen zijn dan ook betrokken specialisten. Vakmensen met unieke kennis en jarenlange ervaring met middelgrote en grote EPD-omgevingen en infrastructuren. Wij staan voor je klaar, op afstand en op locatie.

Applicatiebeheer HiX

De continuïteit en performance van HiX kunnen van levensbelang zijn. Goed technisch applicatiebeheer draagt bij aan een veilige en stabiele applicatie. Wij monitoren continu alle omgevingen, beheren en onderhouden de databases, voeren wijzigingen door in de diverse HiX-omgevingen en installeren hotfixes en patches.

Hierbij nemen we onze kennis van het releaseproces van ChipSoft mee. Daarnaast kunnen we je ontzorgen in het functioneel beheer van HiX.

Applicatiehosting HiX

Wil je volledig ontzorgd worden en geen omkijken meer hebben naar de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van HiX? Oftewel ‘Managed HiX backend’? Kies dan voor hosting, daarmee waarborg je de continuïteit van het EPD en staan onze specialisten voor jou klaar. We denken met je mee in het beste configuratie en breiden ons applicatiebeheer uit met het technisch beheer van de infrastructuur. Dit kan on premise, in de public cloud en in onze Pink Private Cloud.

Zorgportaal HiX

Met nieuwe technologie en aansluitend op hedendaagse (privacy)eisen heeft ChipSoft een nieuwe versie van het Zorgportaal ontwikkeld op basis van Kubernetes. Via ons containerplatform, gebaseerd op Kubernetes Services, helpen je graag om het Zorgportaal onder te brengen op de locatie van jouw keuze, bijvoorbeeld in Azure of de Pink Private Cloud. Ook wanneer de backend on premise draait. En weet je wat helemaal mooi meegenomen is? Daarna zorgen wij voor het beheer.

Uitwijkomgeving HiX

Binnen de bestaande IT-infrastructuur on premise worden maatregelen genomen om de beschikbaarheid van HiX zo hoog mogelijk te houden, bijvoorbeeld door de inzet van verschillende serverruimtes. Maar hoe ga je om met calamiteiten die de hele organisatie raken? Denk aan een brand, een algehele stroomstoring of als jouw organisatie slachtoffer wordt van ransomware? Je loopt dan de kans dat het EPD niet meer beschikbaar is. Wij bieden een uitwijkomgeving voor HiX in onze Pink Private Cloud of Azure, zodat HiX bereikbaar blijft buiten de eigen infrastructuur om en jouw organisatie altijd toegang tot essentiële gegevens.

De uitwijkomgeving is ook perfect inzetbaar ter aanvulling op de private of public cloudoplossing waar HiX in draait.

Databasebeheer HiX

De database van HiX vormt het hart van de applicatie. Het is belangrijk dat deze optimaal is ingericht en continu wordt bewaakt en goed onderhouden. De performance en integriteit van de database spelen hierin een belangrijke rol. Om te zorgen dat jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van HiX, helpen wij je met het specialistisch beheer en onderhoud van de HiX-databases. Wij kunnen het volledige beheer van de ChipSoft databases en het Datawarehouse van je overnemen.

Database Minimizer
Samen met UMC Utrecht ontwikkelden we de Database Minimizer: een oplossing waarmee je een database kunt verkleinen, waardoor je minder opslagruimte nodig hebt. Dit kan bijzonder handig zijn wanneer je een ‘mini-omgeving’ nodig hebt voor bepaalde projecten, maar niet de volledige omvang van je productieomgeving wilt kopiëren en opslaan. Met de Database Minimizer kun je enorm in opslagruimte besparen.

Datadash
Met Datadash kun je eenvoudig grote hoeveelheden data anonimiseren om systemen te testen, opleidingen te geven of onderzoek te doen, zonder daarbij herleidbare persoonsgegevens te zien.

Infrastructuurbeheer HiX

De HiX-omgeving is complex. Het beheer en onderhoud van de infrastructuur vraagt om specialistische kennis en ervaring op het gebied van monitoring, patches, connectiviteit, security en back-ups. Voor een groot aantal ziekenhuizen verzorgen wij het beheer op de infrastructuur, in onze eigen private cloud, public cloud en binnen het ziekenhuis zelf. Ook denken we graag mee in het architectuurontwerp voor jouw organisatie.

Heb je vragen of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Berry Attasio
Presales & Business Development
06 – 4609 3111

Berry Attasio
Presales & Business Development
06 – 4609 3111